3D Laserscannen

Een 3D- laserscanner inhuren kent binnen de bouw vele voordelen. Binnen het veld van bouw maatvoering en landmeten is nauwkeurigheid het grote sleutelwoord. Vermeer Maatvoering - Bureau voor Maatvoering en Landmeetkunde heeft de specialistische kennis én meest moderne apparatuur in huis om bij projecten de hoogste nauwkeurigheid te garanderen. Zo beschikken wij over een ultra moderne C10 3D- laser scanner en hebben wij een groot aantal specialisten in dienst die hier professioneel en nauwkeurig mee kunnen werken.

 

We bespreken graag met u de mogelijkheden op het gebied van 3D laserscannen. Bel voor meer informatie of een afspraak 0488 - 411 110 of neem contact met ons op via het contactformulier.


Ons Scanstation C10 is een van de snelste en meest nauwkeurige volautomatische 3d- scanner ter wereld. Dit type 3D- laser scanner verricht metingen op hoge snelheid tot wel 50.000 punten per seconde. Omdat met deze moderne apparatuur ook direct foto’s van de omgeving kunnen worden gemaakt, is het eindresultaat een geheel fotorealistische scan. Vermeer Maatvoering - Bureau voor Maatvoering en Landmeetkunde zet deze scaninformatie snel en professioneel om naar technische tekeningen waaruit alle benodigde informatie voor de bouw direct afgelezen kan worden.

Deze nieuwste techniek verhoogt de nauwkeurigheid van complexe metingen en is door haar veelzijdigheid inzetbaar bij de meest uiteenlopende bouw projecten, zoals:

• Diverse bouwwerken
• Kunstwerken t.b.v. doorrijhoogtes
• Archeologische sites
• Monumentale objecten
• Locaties van ongelukken
• Spoorwegen


Wanneer volledigheid, snelheid en nauwkeurigheid bij uw (bouw)project van belang zijn, dan is bij ons een 3d laser- scanner inhuren de perfecte oplossing. U verzekert zich hiermee van de aller modernste techniek op het gebied van landmeten en maatvoering.

De prijzen voor het 3D- laserscannen zijn op aanvraag. Het is mogelijk om de 3D- laserscanner te huren met en zonder gespecialiseerde operator. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor het inhuren van een 3D- laserscanner contact met ons op. 

Video: 3D modeling en volume berekenen

 

 

 

 

Video: Mogelijkheden 3D- laserscannen

 

 

 

           
               
  •