Binnen het veld van bouwmaatvoering en landmeten is nauwkeurigheid het grote sleutelwoord. Vermeer Maatvoering – Bureau voor Maatvoering en Landmeetkunde heeft de specialistische kennis én meest moderne apparatuur in huis om bij projecten de hoogste nauwkeurigheid te garanderen. Zo beschikken wij over een ultra moderne C10 3D- laserscanner en hebben wij een groot aantal specialisten in dienst die hier professioneel en nauwkeurig mee kunnen werken.

Ons Scanstation C10 is een van de snelste en meest nauwkeurige volautomatische 3d- scanner ter wereld. Dit type scanner verricht metingen op hoge snelheid tot wel 50.000 punten per seconde. Omdat met deze moderne apparatuur ook direct foto’s van de omgeving kunnen worden gemaakt, is het eindresultaat een geheel fotorealistische scan. Wij zetten deze scaninformatie snel en professioneel om naar technische tekeningen waaruit alle benodigde informatie direct afgelezen kan worden.

 

We bespreken graag met u de mogelijkheden op het gebied van 3D laserscannen. Bel voor meer informatie of een afspraak 0488 – 411 110 of neem contact met ons op via het contactformulier.